Varme

Byens Blikkenslager installerer fjernvarme, pillefyr og varmepumper i dit hjem.

Fjernvarme:

Har du adgang til fjernvarme i din bolig, er du sikret en af de bedste og den mest økonomiske form for varme i området omkring Holstebro. Vi sørger for at installere og montere varmeanlægget i huset og varmeveksler og indregulerer anlægget, så du blot skal glæde dig til at spare på varmeregningen med minimal vedligeholdelse.


Har du problemer med dit varmeanlæg reparerer og servicerer vi også. Vi tjekker ventiler, termostater og radiatorer igennem, og sørger for, at det virker som det skal.

Har du har en ældre fjernvarme beholder eller veksler (+20 år) f.eks. den brune Termix 20 (meget brugt i Holstebro), HS Tarm, den firkantede Metro eller måske en Redan skal du være særlig opmærksom, de gamle veksler kan have en indvendig utæthed, der gør at fjernvarme vandet bliver blandet sammen med brugsvandet. Dette er usundt da fjernvarme vandet er tilsat forskellige additiver for at beskytte rørene.

Du kan selv tjekke din veksler eller beholder ved at lukke for brugsvandet ved måleren, åbn derefter for en varmt vand i køkkenet, bliver der ved at komme vand ud er det et tegn på en defekt. Vi kan tjekke det for dig og tage en vandprøve, det koster kr. 300,- inkl. moms.

Stoker/Pillefyr:

Et stoker-/pillefyr kan være et godt og mere økonomisk og miljørigtigt alternativ til dit oliefyr, hvis du ikke har adgang til fjernvarme. Vi sørger for at levere og montere fyret og tager også det gamle med tilbage, så du ikke skal tænke på at køre på forbrændingen.

Varmepumper:

Hos Byens Blikkenslager leverer og installerer vi både jordvarmepumper, luft-til-luft-varmepumper og luft-til-vand-varmepumper.

Med en varmepumpe får du et mere miljøvenligt og vedligeholdelsesfrit varmesystem til mindre boliger eller sommerhuse. En varmepumpe udnytter solens og jordens varme og energi. Et sådan anlæg har den fordel, at det leverer alternativ energi i ubegrænsede mængder og du kan reducere dine fyringsudgifter med over en tredjedel sammenlignet med eksempelvis elvarme.

Vi stiller vores viden og ekspertise til rådighed og kan vejlede dig til det helt rigtige varmeanlæg i dit hjem. Kontakt os på telefon 97 41 12 70 og få mere information.

Læs mere om vores arbejde som VVS installatør.

Jan Jacobsen | Skivevej 69 A | 7500 Holstebro | CVR.: 25344820 | Sit​emap| Tlf.: +45 9741 1270 | E-mail: vvsogblik@gmail.com