Vand og afløb

Hos Byens Blikkenslager er vi eksperter i vand og afløb. Det er vigtigt, at alle rør og installationer er sat rigtigt sammen, og at det er de rigtige materialer, der bliver brugt. Som autoriseret VVS-installatør har vi den viden, der skal til for at installere det hele rigtigt.

Vi udfører alle opgaver inden for vand- og afløbsarbejde, hvad enten det er stoppede rør og rensning af dem eller ændring af eksisterende vand- og afløbsinstallationer.

Bruger kun godkendte produkter

Byens Blikkenslager sørger for en sikker og professionel levering og installering og bruger kun VA-godkendte produkter. Det er din garanti for, at rørene og installationerne lever op til alle sundhedskravene i bygningsreglementet.

Med vores erfaring og ekspertise kan vi også råde og vejlede dig om valget af de forskellige afløb. I dag bliver det gamle firkantede afløb erstattet med de nye designafløb som eksempelvis Unidrain. Disse designafløb kommer både som linjeafløb, hjørneafløb og som hulrist og spalterist i forskellige former og størrelser.

Kontakt os på telefon 97 41 12 70, hvis du har spørgsmål til vores VVS-arbejde med vand og afløb eller til en konkret sag.​

Jan Jacobsen | Skivevej 69 A | 7500 Holstebro | CVR.: 25344820 | Tlf.: +45 9741 1270 | E-mail: vvsogblik@gmail.com