VVS installatør i Holstebro, Vinderup og omegn

​Hos Byens Blikkenslager står vi klar til at hjælpe dig med VVS-arbejdet. Vi er din lokale VVS installatør i Holstebro og Vinderup. Vi kan bl.a. hjælpe dig med etablering af nye vand-, varme-, afløb- og sanitetsinstallationer samt tilbyde udvidelse, renovering og reparation af eksisterende VVS-anlæg. Derudover kan vi rense stoppede afløb og toiletter samt stå for udbedringen af dit badeværelse, hvis der pludselig skulle opstå rørskade.​

Vi står gerne for servicetjekket

​Derudover har vi et særligt fokus på vores servicearbejde, da det er vigtigt at sikre, at dine VVS-installationer udnyttes optimalt og fungerer korrekt. Her kan du eksempelvis tegne et årligt servicetjek, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt installationerne kører ordentligt.

VVS installatør | En professionel totalløsning

Vi ved, det kan være svært at holde styr på håndværkere, hvis der er flere faggrupper involveret. Derfor tilbyder vi en professionel totalløsning, hvor vi står for al kontakt og koordinering. Hvis du eksempelvis skal have lavet nyt badeværelse sørger vi for, at samarbejdet med de lokale murer, tømrer, elektrikere og malere bliver koordineret korrekt, og at tidsplanen overholdes, så deadlines ikke overskrides.

Du skal derfor kun sørge for én ting gennem hele forløbet, nemlig at glæde dig til det nye badeværelse står færdigt.

Mange års erfaring i VVS branchen

Med vores mange års erfaring og ekspertise i branchen, kan vi hjælpe med at finde de materialer og produkter, der bedst passer til dit nye badeværelse, så det stadig harmonerer med dine ønsker, behov og økonomien. Hvis du har spørgsmål til VVS installation eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 41 12 70.

Husk at vi også tilbyder løsninger inden for tagrender, varmeanlæg, blikarbejde og meget mere.

Jan Jacobsen | Skivevej 69 A | 7500 Holstebro | CVR.: 25344820 | Sit​emap| Tlf.: +45 9741 1270 | E-mail: vvsogblik@gmail.com